Over mij

Natuurlijk wil je prachtige foto’s waar je elk moment met een glimlach naar kan terugkijken. Foto’s zo mooi dat je ze aan iedereen wilt laten zien. Details, focus, emotie en karakter. Vier belangrijke woorden als je het over mij en dus ook over mijn werk hebt. Inmiddels bestaat Miranda Schenkel – Hondenfotografie alweer enkele jaren en hebben we ontzettend veel leuke, lieve en bijzondere honden op de foto gezet!

Mijn passie voor hondenfotografie is begonnen door mijn eigen kleine viervoeter, Chico, mijn Chihuahua. Ik heb hem geadopteerd toen hij 1,5 jaar was en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Inmiddels hebben we een tweede hondje geadopteerd, Ziva, een kleine keeshond.

Iedere hond is natuurlijk anders, maar ik heb al zoveel verschillende soorten voor de lens gehad dat ik me goed kan aanpassen aan elke situatie en elke hond. Dus ook aan die van jou!

Ik vind het echt geweldig dat ik mijn liefde voor honden kan combineren met mijn liefde voor fotografie. Ik geniet dan ook elke keer weer van de lieve hond(en) en mensen die ik ontmoet. Wie weet zie ik jullie snel!

miranda-schenkel

Foto door Rachel Verhoeve